Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][SP] Szlachta Przymierza  (Przeczytany 18827 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Mr Awaruk

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • PE_Mr-Awaruk
    Odp: [Native][SP]Szlachta Przymierza
    « Odpowiedź #135 dnia: Lipca 31, 2012, 21:15:27 »
    http://s1.img.pl/v/180609/2012-07-31_00021.jpg
    Powinieneś podziękować swoim ludziom za poświęcony ci czas a nie dziękować im tekstem "ŻAL WAS" (P.S Moja 6 letnia kuzynka już z tego wyrosła).

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -15
    • Tępiciel Dilerów Herbatki Owocowej
    « Odpowiedź #136 dnia: Lipca 31, 2012, 21:20:41 »
    Wiesz,masz rację ale nieraz emocje mówią głośniej niż serce i rozum,tym bardziej że byłem poirytowany że tyle moich żołnierzy szkoliłem,wogóle już powoli zaczynali WV jechac nawet czy REF a na sparingu z klanem z średniej półki takie rzeczy odwalac...Trochę się zdenerwowałem.
    Shakyor9000 - Wielki Mistrz klanu SP
    Co do goka- wziecie go do repry to jak puszka pandory, zawsze cos odjebie i pozniej reprezentacja bedzie miala problem.
    Czy nazwa działu "Klany Warband" powoduje nagły przypływ testosteronu u użytkowników, który nie pozwala zamknąć japę i chociaż jeden dzień obyć się bez przekrzykiwania się?

Offline SirKacpero

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    « Odpowiedź #137 dnia: Lipca 31, 2012, 21:51:44 »
    Wiesz,masz rację ale nieraz emocje mówią głośniej niż serce i rozum,tym bardziej że byłem poirytowany że tyle moich żołnierzy szkoliłem,wogóle już powoli zaczynali WV jechac nawet czy REF a na sparingu z klanem z średniej półki takie rzeczy odwalac...Trochę się zdenerwowałem.
    lol, kto z was jechał WV albo REF ? Wystarczyłaby  1 osoba z tych klanów aby rozwalić wasz cały klan ... do średniej półki na pewno się nie zaliczacie bo to są klany typu KoH, PK, OSL a co dopiero WV czy REF

Offline Marcos

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #138 dnia: Lipca 31, 2012, 21:54:12 »
    tyle moich żołnierzy szkoliłem, już powoli zaczynali WV jechac nawet czy REF

Teraz już "Wiem , że coś się dzieje "

Offline SirKacpero

• Użytkownik
    « Odpowiedź #139 dnia: Lipca 31, 2012, 21:56:50 »
    Teraz już "Wiem , że coś się dzieje "
    szatan ma cię w swojej opiece shaykor

Offline Rome

• Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #140 dnia: Lipca 31, 2012, 22:23:55 »
    Wiesz,masz rację ale nieraz emocje mówią głośniej niż serce i rozum,tym bardziej że byłem poirytowany że tyle moich żołnierzy szkoliłem [...] .Trochę się zdenerwowałem.

To Ty na czacie dowodzisz? :O
    DANCE OR GET BANNED

Offline Robik

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #141 dnia: Lipca 31, 2012, 22:25:51 »
    Domyślam się, że jego taktyki zbytnio od tych REFowskich nie odbiegają.

Offline Marcos

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #142 dnia: Lipca 31, 2012, 22:26:10 »

Ta, oni nie mają ts-a. Ale do ENL'a pierwszy :)

Offline SirKacpero

• Użytkownik
    « Odpowiedź #143 dnia: Lipca 31, 2012, 22:26:46 »
    a mówiłeś że rozmawiacie na steamie :O

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #144 dnia: Sierpnia 01, 2012, 10:48:49 »
    I co się doczepiliście tego ts3,macie podniete że go nie mam,jak nikt kanału nie chce dac,a płacic 9,50 zł na tydzień to strata pieniędzy,a co do sparingu to dobrze nam szło,a to że przeciwnik okazał się miec lepsze strategie to nie nasza wina.A co do ENL to narazie nie startujemy,ale już mamy 14 osób,nawet więcej bo jeszcze 6 dołączy,ale są póki co offline.Więc już gramy po 10 osób,także spokojnie możemy grac w ENL,ale jeszcze poszkole ludzi,i potem zapisze klan do Dywizji C.
    Co do goka- wziecie go do repry to jak puszka pandory, zawsze cos odjebie i pozniej reprezentacja bedzie miala problem.
    Czy nazwa działu "Klany Warband" powoduje nagły przypływ testosteronu u użytkowników, który nie pozwala zamknąć japę i chociaż jeden dzień obyć się bez przekrzykiwania się?

Offline Marcos

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #145 dnia: Sierpnia 01, 2012, 11:12:14 »
    zapisze klan do Dywizji C.

Umiesz angielski ?

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #146 dnia: Sierpnia 01, 2012, 13:28:41 »
    Tak,zresztą mam tłumacza.A póki co rozegrał się sparing Palladins vs SP.Sparing trudny,emocjonujący i ogólnie.Niestety,przeciwnik PUNKTOWO(podkreślam)wygrał,ale ponieważ zachowywali się nie rozważanie:
    -Mieli najemników
    -Glitchowali(pod koniec głównie)
    -Grali nieuczciwie a się umawialiśmy 5 vs 5
    Dlatego też uważam że słusznie byłby zrobiony remis.I tak też się stanie.Mapy:(Nasza)wioska,frakcja(nasza)Nordowie,(przeciwnika)Rhodocy.A ich mapa to Miasto Nordów i frakcja(przeciwnika)Nordowie,(Nasza)Vaegirzy.Uważam,że to był najgorszy rozegrany sparing ze wszystkich,dlaczego się pewnie zastanawiacie.Otóż musieliśmy na nich czekac sporo czasu,gdy przyszli były awantury,ale udało nam się uspokoic.Wyniku nie pamietam,i nie chciało mi się obliczac,ale Palladyni wygrali punktowo,a my honorowo i bez oszustw.Dlatego poszedlem z Danielem na kompromis,i mamy Wynik 10:10,gratulacje.Screeny:
    http://s1.img.pl/v/180903/2012-08-01_00001.jpg
    http://s1.img.pl/v/180905/2012-08-01_00005.jpg
    http://s1.img.pl/v/180906/2012-08-01_00010.jpg
    Ostatniego screenu nie ma,ponieważ klan się wycofał,więc można uznac walkower.
    Tutaj pokaże screeny co klan Palladins wyprawiał(wiem że mało,ale kolega z klanu ma więcej):
    http://s1.img.pl/v/180913/2012-08-01_00019.jpg
    http://s1.img.pl/v/180914/2012-08-01_00012.jpg
    http://s1.img.pl/v/180915/2012-08-01_00008.jpg
    Więc to tyle,ale uważam że sparing nie udany,a wy daliscie i sobie i nam za mało czasu na przygotowanie serwera,ludzi itp.Dziękuje,dobranoc.A i jeszcze jeden screen,jak to Greg był najemnikiem - http://s1.img.pl/v/1208/1809292012-08-01_00020.jpg

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #147 dnia: Sierpnia 01, 2012, 13:33:20 »
    Nie ma remisu. Przegraliście. W tej grze nie ma czegoś takiego jak honor. Pierwsza rada dla ciebie jak chcesz brać udział w czymś takim jak ENL. Drugą jest to że musisz stworzyć silny klan ale przede wszystkim stabilny. Zastanów się czy nie rozpadniecie się w połowie turnieju bo to cię ośmieszy definitywnie.

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Daniel

• Użytkownik
    • Piwa: -11
    • Znany jako Ehmir!!!
    « Odpowiedź #148 dnia: Sierpnia 01, 2012, 13:37:35 »
    Aha Skakyor , ja powiedziałem że meczu nie było i sprawa skończona a ty uznałeś że rozsądniej było by to tu wrzucić i dać remis .
    Po prostu nie umiesz przegrywać , a ten  link z gregiem to możesz se głęboko wsadzić nic ta nie widać że był najemnikiem a jeśli chcesz to pokaż co jest wyżej napisane to od razu bana dostaniesz .A i ja mogę wrzucić screny na mój profil i tu to sami zobaczycie że graliście później w 7v4 i sami przeklinaliście i nas wyzywaliście .Jeżeli ci napisałem że meczu nie było to ten post wyżej skasuj ^ .

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #149 dnia: Sierpnia 01, 2012, 13:41:29 »
    Tak,a potem powiedziałeś jeszcze że koksiliśmy,i że chcesz z nami Unie.A co to jest za sparing jak wy co drugą runde nas obrażaliście,a później jeszcze glitchowaliście i się przyznaliście.Dla mnie sprawa jest prosta.A Wy sami graliście 6 vs 4, lub 6 vs 5,wiec nie miej do mnie nic,skoro sami zaczeliście tak grac,zresztą ten niby 7 nawet się nie zrespił...