No dobra to i ja się wypowiem.
Wczoraj sobie ściągnąłem, zagrałem i... ,,ja chce jeszcze raz!,, Można by wiersze, poematy pisać jaki to mod jest zajebiaszczy i jak przyjemnie się śmiga ze śmigałką do wyrzucania pocisków w skrócie karabinku... ale nie mam siły, a po za tym nie trzeba bo tak jest i już ;) Wreszcie zobaczyłem działający czołg, a ubaw miałem jak na spekcie graczy widziałem w dungeon_cell hihi, nie wiem jak to jest skonstruowane i wole nie wiedzieć, ale chylę czoła za skonstruowanie czegoś takiego. Przy okazji sam się zbugowałem w czołgu i odkryłem że by się zrespić w następnej rundzie to i tak muszę ,,b,, nacisnąć bo w czołgu zginąłem idąc na spekta. Przy okazji jeszcze jakiś buga odkryłem ale to już innym razem screena wyśle.
Dobra a teraz kilka pytań by ogarnąć grę:
- można prosić o rozpiskę skrótów klawiszowych? Nie tylko mi pomoże ale innym tez zapewne.
- jak to jest z tym czołgiem bo się pogubiłem? ,,wsad,, kieruję chyba ,a lufą jak obracać? No i przez przypadek ,,q,, kliknąłem i poszło...
- jak dostaję strzała i się wykrwawiam krzycząc medyka, to faktycznie drugi gracz może mi pomóc i jak w ogóle?
- nie pamiętam nazwy ale był taki przedmiot co wygląda jak maczuga/pochodnia z nativa, do czego to służy i jak to użyć? (nie jestem specem od broni i w ogóle w IIWŚ)
Więcej mi do łba nie przychodzi nic. Generalnie fajna zabawa, można się odprężyć, a nie tak jak w nativie że kuffa na hita ;)