Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: update  (Przeczytany 4559 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Morttis

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: update
    « Odpowiedź #15 dnia: Listopada 18, 2006, 09:23:09 »
    Trudno jest mi odpowiedziec na to pytanie, bo nad tym jednym opisem siedziałem ponad 4h =/ praca męcząca ale efekt zadowalający, zastanowie się jeszcze nad tą "posadą" ;)

EDIT:Dobra mogę zostać Redaktorem, doszłem do wniosku, że pisanie recenzji jest ciekawym zajęciem ;) troche czasochłonnym ale ciekawym, Jason przyjmuje posadę ;)

OK ale naucz sie ze zielony kolor zarezerwowalem sobie JA;)

Spoko, mój będzie niebieski ;)
    « Ostatnia zmiana: Listopada 20, 2006, 22:26:47 wysłana przez Morttis »

Offline soner

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 150
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #16 dnia: Listopada 18, 2006, 16:54:38 »
    Bardzo fajna recka ;) Tak sie zlozylo, ze misiolama niedawno podeslal nam swoja prace rowniez o star wars, ale Twoja praca jest stanowczo lepsza, dluzsza, bardziej szczegolowo opisuje mod i ja wlasnie zamieszcze.
    A co do stanowiska redaktora, to juz zostajesz wpisany w dziale redakcyjnym. Wiecej info dalem Ci na gg, a ja sie biore za umieszczanie txt na stronie.
    ~Już Cię nie rozumie liżę komuż dupę ale jestem arogancki.Zastawienie wyrazów podobne do tego Jaś jest wysoki ale trochę niski. - acoaco122

Offline Misiumen

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #17 dnia: Listopada 19, 2006, 21:03:09 »
    sorry soner za taq recke ale mi pod koniec sie odechcialo i jakos taki crap wyszedl :/