Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Przeceny, promocje, gifty i wyprzedaże gier  (Przeczytany 70714 razy)

Opis tematu: Spis promocji na gry w serwisach typun steam, muve, cdp.pl i inne

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline huth

• Piwa: 451
    Odp: Przeceny, promocje i wyprzedaże gier
    « Odpowiedź #75 dnia: Sierpnia 14, 2013, 22:29:56 »
    Jakby ktoś jeszcze nie wiedział - EA stara się pokazać, że jest dobre i rozdaje świetne gry za darmo(gdyż kasa idzie do organizacji charytatywnych lub dla Humble'a)
    http://www.humblebundle.com/

Offline Shinobi21

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Humble Bundle - crysis 2 i kilka innych gier za 3zł!
    « Odpowiedź #76 dnia: Sierpnia 16, 2013, 11:27:21 »
    Moi drodzy gracze ;). Parę dni temu ruszyła akcja serwisu humble Bundle. Na czym to polega? A no moi drodzy od czasu do czasu ludzie odpowiedzialni za ten projekt kontaktują się z różnymi producentami gier i wspólnie z nimi tworzą akcję charytatywną.
    Polega to na tym, że dany producent wystawia wybrane przez siebie gry poprzez humble Bundle za przysłowiowe grosze zaś zyski z sprzedaży są przeznaczane na akcje charytatywne. Osobiście dokonując wypłaty wybrałem sam, że moja wpłata ma zostać przekazana na badania przeciwko AIDS w San Francisko.

Tym razem na celownik padło EA. Data zakończenia akcji podana jest na stronie. Co nam oferują? Za minimum 1 USD (ok 3zł) dostajemy zestaw takich gier na wybraną przez nas platformę (Origin lub Steam):
    Dead Space
    Crysis 2 Maximum Edition
    Mirror Edge
    Dead Space 3
    Medal of Honor

(Dodatkowo jeśli nasza wpłata przekroczy 5USD (ok 15zł) dostaniemy w bonusie:
    Battlefield 3
    The Sims 3 Starter Pack

Jak dokonać wpłaty?
    Wchodzimy na stronę : https://www.humblebundle.com/ i klikamy Purchase. Pojawią nam się dane do wypełnienia.
    1. Ile chcemy zapłacić (Min 1USD)
    2. Na jaki cel ma pójść wpłata
    3. Na jaki email ma przyjść link od serwisu
    4. Bardzo ważne zaznaczamy tutaj koniecznie że chcemy otrzymać prezent!

Po wysłaniu wpłaty dostaniemy informację z linkiem na podany przez nas email. Wchodzimy w link zakłady konto na stronie projektu i podajemy tam jeszcze raz mail. Kiedy to uczynimy wracamy do maila i otwieramy nową wiadomość po czym klikamy w podany w niej link.Przekieruje nas do stronki której nie zamykamy! Tylko generujemy dla siebie kody do Steam do gier podanych wyżej.

Jak je aktywować w steam? Po kolei:
    1.Gry
    2.Aktywuj produkt na steam
    3. A teraz to już klikamy jak leci do momentu aż po prosi o kod aktywacyjny.

I brawo w ten sposób macie 5 lub 7 nowych całkiem nowych tytułów.

Na dowód, że to nie ściema proszę bardzo artykuł na znanej stronie dla graczy gry online - http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=79268

P.S Osobiście podarowałem 3USD. Tyle ile akurat mogłem i mam taką małą prośbę. Nie patrzcie na tę akcję tylko pod tym kątem, że można nachapać się fajnych gier. Pamiętajcie, im więcej dacie tym więcej pomożecie innym ludziom także warto myślę dać te kilka USD więcej niż minimum ;).

P.S2
    Poradniczek skromny i może, mało dokładny ale własny. Jak komuś się nie podoba nie musi korzystać ;).

Już jest taki wątek(jak widać). Ponadto nie można używać kolorów moderacji w postach. Nie dostaniesz osta, bo post może być pomocny.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 16, 2013, 13:25:57 wysłana przez HUtH »

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    Odp: Humble Bundle - crysis 2 i kilka innych gier za 3zł!
    « Odpowiedź #77 dnia: Sierpnia 16, 2013, 13:08:45 »
    Ja tak patrzę że się nachapałem fajnych gier, czekam na obrońców moralności ^^ poszła minimalna kwota i będzie na kolejne

Offline pat25

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #78 dnia: Sierpnia 17, 2013, 20:15:36 »
    Fajny zestaw tylko nie mam jak zapłacić za to......
    Konta nie mam bo nie mam czasu dać autografa do banku :p Najwcześniej będę miał wtedy kiedy już będzie po promocji. Jedyny sposób to paypal jednak żeby go zasilić to muszę skorzystać z przelewu tradycyjnego ale nie wiem czy tak można(?)   
    Gdyby ktoś mi kupił ten zestaw to kasę oddam(wiem że to nierealne bo ludziom nie można ufać ale zawsze warto spróbować)
    Alea iacta est

Offline soner

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 150
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #79 dnia: Sierpnia 30, 2013, 10:44:56 »
    Humble Weekly Bundle i gry paradoxu (w tym magica i War of The Roses)
    ~Już Cię nie rozumie liżę komuż dupę ale jestem arogancki.Zastawienie wyrazów podobne do tego Jaś jest wysoki ale trochę niski. - acoaco122

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #80 dnia: Sierpnia 30, 2013, 18:29:38 »
    Szkoda, że do Crusader Kings 2 jest taka masa DLC, bo z chęcią za te ~5,80 bym kupił paczkę. :(

Offline Bloomy

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #81 dnia: Sierpnia 31, 2013, 15:07:52 »
    Szkoda, że do Crusader Kings 2 jest taka masa DLC, bo z chęcią za te ~5,80 bym kupił paczkę. :(

To jest żałosne wręcz.

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #82 dnia: Sierpnia 31, 2013, 15:48:59 »
    Większość tych DLC to i tak badziew, jak dodatkowe melodie podczas gry, czy nowe stroje jednostek. DLC, które może opłacać się kupić, to te, które odblokowują inne nacje :) Ew. jeszcze to, do tworzenia władcy, ale nie wiem dokładnie, co to jest.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #83 dnia: Sierpnia 31, 2013, 19:34:29 »
    Shit shitem, ale takie The Old Gods, Republic, czy Ruler Designer w sumie wyjdą mnie kilkukrotnie drożej niż podstawowa wersja gry. Dzięki spasuję.

Offline Claudie

• Corleone
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    « Odpowiedź #84 dnia: Sierpnia 31, 2013, 19:38:00 »
    Na http://www.indiegala.com/ możecie dorwać gry twórców zajebistego Men of Wara. Za dolara dostaniecie zwykłą wersję, za przekroczenie pierwszego progu dostaniecie wszystkie DLC do Theatre of War a za przekroczenie drugiego progu dostaniecie najlepszą część MoWa do gry MP ze wszystkimi DLC'kami do niej.

Offline Claudie

• Corleone
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    « Odpowiedź #85 dnia: Września 19, 2013, 20:07:21 »
    Nowe Humblebundle właśnie się pojawiło! W ofercie jest cała gama gier z serii X! Naprawdę gorąco polecam, bo stosunkowo tanio można zdobyć naprawdę zajebczaste gierki :D

Offline huth

• Piwa: 451
    « Odpowiedź #86 dnia: Września 20, 2013, 19:54:51 »
    Kurczę, kto to przejdzie te wszystkie X'y...
    Moim zdaniem świetny jest ten podstawowy bundle (9). Fez i FTL jako 'premium'(i w pełni zasługują, bo są świetne), ale za głupiego dolca są bardzo klimatyczne i oryginalne gry(w ogóle Brutal Legend jest tak mało warte lol...).
    A no i jeszcze dodali Bastion i Limbo, kolejne hiciory, ale to już chyba każdy 'bundlowiec' miał :P Imho coś się wyczerpują te gry indie do bundli... choć chyba jeszcze Hotline Miami nie było.

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #87 dnia: Października 13, 2013, 16:06:52 »
    Dziwne, że nikt o tym jeszcze nie napisał ;)

Do 20 października można braćw tym udział: http://lowcygier.pl/promocje/pc-digital/mafia-ii-lub-civilization-v-za-darmo-dla-glosujacych-w-golden-joystick-awards/ . Wchodzicie w link tam podany, oddajecie głosy na gry/sprzęt w poszczególnych kategoriach, rejestrujecie się ( chodzi głównie o podanie mail'a) i wybieracie, czy chcecie otrzymać za darmo klucz Steam do Mafii II, czy do Civilization V ( wersja podstawowa, bez dodatków). Dzień lub dwa później na swojej skrzynce odbiorczej znajdziecie klucz ;)
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Rome

• Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #88 dnia: Października 26, 2013, 22:41:17 »
    Jak coś to mam -75% na Droid Assault, nie wiem co jest, ale chętnie oddam tą zniżkę.
    DANCE OR GET BANNED

Offline Ensis

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #89 dnia: Października 29, 2013, 20:26:46 »