Niestety, ale nie możesz decydować o tym, że coś mi się nie podoba lub nie widzę w tym aprobaty. Jest to moja indywidualna decyzja, czy coś popieram lub nie.
Mam prawo zmienić opinie, jeżeli są informacje, które zmieniły moje zdanie na ten temat.
Zachowałbym się jak dzieciak wtedy i tylko wtedy, kiedy nie mając własnego zdania na ten temat, miałbym na rozkaz zmienić/zmieniać swoją opinie.
Tak wyszło, że mam wolną wolę. Tak wyszło, że będę zmieniać/zmieniał swoje zdanie.
Nie mam zamiaru obrazić/obrażać, bo nie wiem w jakim przedziale wiekowym się znajdujesz, lecz dzieci to też doskonali obserwatorzy :)
Dla wiedzy mam 20 lat… tak jestem dzieciak, это ничто :)
Tak, już wolę być tym pospolitym dzieciakiem, niż „dorosłym dzieciakiem”, któremu nie podoba się to, że ktoś zmienił swoje zdanie. Zmieniłem, bo mogę zmienić :)
A, i uważam, że to nie jest miejsce na kłótnie. Będąc administratorem tej strony nie chciałbym, więc chyba administrator nie będzie zadowolony z sytuacji. Dlatego proszę o pohamowanie i zaprzestanie tworzenia sytuacji, która nijak ma się do tego tematu^. Zakończmy tą sytuację z twojej i na pewno z mojej strony. Administratora i pułk przepraszam, jeżeli uraziłem, lecz jest to tylko moja opinia.
Z.p Николай (LN_4pp_ksiadz_VEINRUS)