Witam.Przepraszam że mnie nie było parę dni ale komputer się psuł.Jeżeli chodzi o moda mam wciąż niewiele,ale mam już wszystkie pojazdy lądowe.
Jak macie już wszystkie czołgi to chętnie zobaczyłbym model czołgu lekkiego 7TP.
Pozdrawiam serdecznie.
.
Źle mnie zrozumiałeś jak napisałem
Czołgi wszystkie,kilka granatów,mundurów kilka,karabiny 3.
Chodziło o to że wszystkie czołgi które mają być w modzie są gotowe. Tak,miał się tam znaleźć 7TP ale był z nim problem i zrezygnowałem z niego.
Ludzie przeciez to normalne regularne jaja a nie powazny projekt.Pewnie nic nie ma zrobione i robi was w balona
W swojej wypowiedzi miałeś mnóstwo błędów ale nie zmieniajmy tematu.Jeżeli tak twierdzisz to powiem szczerze że denerwóją mnie tacy którzy mówią ,,To żart" kiedy mówi się na serio. Nie,nie robię sobie z was żartu.Mam zrobione co nieco i pokaże te jeszcze przed końcem maja.
Po pierwsze niewierze że mod zostanie kiedykolwiek wydany (chyba że w 2034). A po drugie po co robić 2 mody na taki sam temat nielepiej zrobić jednego ale dopracownego? Ktoś na forum napsal cos w stylu Jaką siłe mają 2 silne konie ciągnące wóz w przeciwą strone no i tu sie sprawdza.
Wolerak jak tak dobrze ci idzie pokaż filmik albo modele i.t.p to zakończy się ta bezsensowa dyskusja.
1.Masz racje,pokaże filmy i screnshooty.
2.Festung Breslau i Honor Ojczyzny będą się różnić. Z tego co się orientuje FB będzie na Europe a w HO tylko to część świata. Ale nie przeciągając napisze różnice:
1.W Ho będzie większa mapa świata i więcej miast.
2.Ho będzie się bardziej przykładać do technologi niż jak w FB do walki.
3.W HO będzie mniej map do multiplayer.
4.Zupełnie inne jednostki niż w FB(przynajmniej tak myślę).
5.W Ho jak wytrwasz kilkanaście lat co najmniej 2 możesz polecieć na księżyc.
Koniec.
A teraz coś od siebie.
1.Księżyc wcale nie będzie taki trudny tylko kilka baz kosmicznych,jednostki kosmiczne i dal żartu kosmici. Poza tym biała pustka.Trudnij zrobić samolot niż księżyc a wydaje się to takie trudne bo nikt tego jeszcze nie zrobił. Jedyny problem to droga na księżyc. Screenshooty jak mówiłem przed końcem maja. To tyle.