Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Gra na długi majowy weekend.  (Przeczytany 5443 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline matiflo

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • O RLY?
    Odp: Gra na długi majowy weekend.
    « Odpowiedź #30 dnia: Maja 03, 2012, 21:35:08 »
    Hmm, jeśli chodzi o RTS-y, to jest jeszcze Rise & Fall: Civilisations at War. Gierka była kiedyś w CDA, teraz można ją ściągnąć za darmo. Jest to połączenie strategii i gry akcji (tudzież RPG). Początek gry to typowy RTS, tj. budujemy budynki, zbieramy surowce, rekrutujemy wojsko. Wystarczy jednak zebrać dzban z winem, aby móc pokierować bohaterem. Jego ostrze i strzały z łuku mogą nieraz przesądzić o losach bitwy. Ogólnie mamy dwie kampanie, scenariusze i edytor.

Download: http://www.gamershell.com/download_33916.shtml

PS. Gra została udostępniona przez twórców, więc nie ma tu piractwa (żeby nie było :P).
    PSS. Linku nie sprawdziłem (grę i tak mam)

A ty mi jaraj te baranki na Eli na grzanki.

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    Odp: Gra na długi majowy weekend.
    « Odpowiedź #31 dnia: Maja 04, 2012, 07:43:54 »
    Dzięki za info, że gra jest za free. Jak wrócę do domu, to chętnie obczaję co i jak ;)

UP: Link działa

EDIT: Dobra, tu jest tutorial jak zainstalować na Vindows 7/Vista.
    « Ostatnia zmiana: Maja 07, 2012, 10:05:39 wysłana przez Archimonde »
    "-Czy mogę ci ofiarować mą miłość? -Zwątpienie, zdrada, gorycz oraz ból pamięci bezpowrotnie minionych szczęśliwych chwil zbyt silnie wpisane są w słowo 'miłość', by człek roztropny zechciał jej zawierzyć...”
    "– Pozwól też, że dam ci radę płynącą ze szczerego serca: nigdy więcej nie mów, że jesteś nic niewarta. Bo znaczymy tylko tyle, na ile potrafimy wycenić się we własnych oczach."
    Jacek Piekara