Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Eventy  (Przeczytany 1130 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline radrix

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Eventy
    « dnia: Kwietnia 19, 2012, 13:49:44 »
    Witam. Jestem nowy na tym forum ale sledze je od dluzszego czasu i z ogromnym zaciekawieniem patrze na eventy jakie organizujecie. Mam pytanko. Czy ludzie bez klanow tez mogliby brac w nich udzial? Np. na czas eventu dojsc do jakiegos teamu/clanu i po prostu dla rozrywki pobic sie u ich boku, czy tez nie ma takiej mozliwosci? Bardzo bym chcial wziac udzial w takiej organizowanej i ogarnietej bitwie tym bardziej ze w M&B gram juz ponad rok

Offline Jarsuss

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Pamiętajcie najważniejsza jest zaprawa :P
    Odp: Eventy
    « Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 19, 2012, 22:04:50 »
    Eventy aktualnie są organizowane na modach, w nativie to już nieaktualne. Na np. Deluge jak jest organizowany event to zawsze są miejsca dla niezrzeszonych lub co sobote się spotykają gracze na bitwe większą. A jeśli ci chodzi o nativa to jedyne wyjście znaleść sobie klan, gdzie możesz pograć mecze/sparingi.
    HITMEN CLAN www.hitmen.tnb.pl

Offline Teoiss

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 22, 2012, 08:50:17 »
    Polecam Eventy na PWmodzie, za niedługo pewnie jakis zrobie, ale to juz pewnie w maju

Offline shady

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 29, 2012, 20:50:40 »
    Jeśli masz Napoleonic Wars(Płatne DLC na Steamie) to zasil szeregi Legii Nadwiślańskiej(połączenie 4pp i 5pp)

http://vistulalegion.cba.pl/forum/index.php

Złóż podanie jeśli jesteś zainteresowany.

了解敵人和自己的,可以打一百年仗是不是指的失敗

http://www.viva.org.pl

Mam nieregulaminowa i za wysoka sygnaturka, wiec ja ucieli