,, Hatchi może zdradził, ale byliśmy towarzyszami broni. Wyzywasz go, wyzywasz mnie! "
Nie lol ... Focha strzelił i tak to wygładało bo mu raz zwrócili uwage Maximusie , pozatym pociągnołeś za sobą jakiegoś olka z ich klanu ;p
Mam się bać ?
Mi psycha by nie puściłaby nigdy , olałbym typów i end . Widać ty masz słabą piracie ;p
-Optimus - W sumie typ używa paru zwrotów : Optimus , Sentinel , Prime , OS Prime , OS Mordor Prime , rzadziej Opti czy Senti . Ma dredy niby , 17 lat bodajże i nie wyznaje swojego państwa . Nawija ciągle o sowietach , gandhim , stalinie oraz o Mordorze. W klanie PK jest Radnym a pozatym ciągle krytykuje . (Opisałem go najlepiej bo ponoć z jego powodu odeszłeś)
-Noe - Jest weteranem w PK , ogólnie gość jest spoko więc problemu tu nie widze , pewnie zwrócił ci uwage że trolujesz .
-Neji- Jakiś nowy u nich , z głosu wychodzi że twardy i przynajmniej wiek 18 lat .
A innych to nie wiem którzy Cię wkurzali bo słyszałem że to ty zaczołeś typu chwalenie się niby pro kontem w SeaFight i kłóciłeś się o swój nick bo kojarzył się im z psem ....